im msurian

assalamualaikum w.b.t...


yeahh..macam biasa..terlampau lama x hapdate blog..ahah
biasala tu kan..duk kat rumah sebab terlampau free (kononnya la) so x terhapdate..
bila dah sambung study balik mula la ngengade nak hapdate..:p

its already about a month since i check in as msurians..
a month lebih2 ckit laa..eheh
register haritu on 4th August 2014..




yanie stay kat prima U1..anyone stay situ jugak x..
prima U1 kne lintas jalan..
tp so far oke la..as long as selesa bila balik rumah..:)
lagipun jalan kat situ selalu jem..
so utk those yg need to lintas jln should be no probs..hee



okeh..tu je gambar yg rajin nk di google..
yang lain agk kurang rajin..:p
konon letak pics swimming pool..
tapi yanie xpenah pun lagi mandi swimming pool situ..
hahah

so far life kat msu oke la..
memula tu rasa nak nangis jugak sebab tempat baru..
biasa la tu kan..

last week ade oath taking ceremony..
bahasa mudahnya, macam bacaan ikrar la..
kalau x join oath taking, xdapat grad..
means oath taking ni boleh buat bebila masa je..
asalkan sebelum grad ^_^



haa..tu pic masa oath taking..
xramai sangat pun yang join kali ni..
dalam 2582 orang je xsilap..
n student paling sikit okos dari fakulti yanie..IMS
hahah..:p

tu je kot untuk entry kali ni..
xtau nak citer pasal ape sangat sebab yanie pun baru lagi kat sini..^_^
nanti ade idea yanie post lagi ey..

btw if ade student msu yang bace entry ni,
nanti kalau2 terserempak ke,tegur2 la ey..hehe


xoxo,
yanie