Cara atasi kain berbulu paling mudah

Assalamualaikum w.b.t...



Haa..lama x update kan..masa ada..cuma sometimes x tepikir kat buah ati yg satu ni..eheh
Btw,next week exam!:D

Oke back to topic..mesti ramai yang tak suka kan if baju or apa2 pakaian ada bulu kan..
Bulu?alaa..benang2 yang tekeluar bila kita selalu basuh baju or acap spin kain dengan washing machine tu..

Tak cantik..plus sometimes nampak kotor kan..

So harini nak bagi petua..
Beli je shaver or bahasa latinnya pencukur kat kedai..beli yang murah2 pun takpe..
Then shave kain or baju tu sampaila smuanya hilang..
Dia akan ada klua benang2 tu nanti..tapi jangan risau..tak sepah sebab benang tu akn begulung :)

N taraaaaa! Dah cantik balik dah :D senang kan?slamat mencuba :*

**dah lama tak buat macamtu..kebetulan hari ni teringat nak buat kat handsocks..pakai aktif sangat sampai bebulu2 handsocks tu..eheh

Xoxo,
Yanie