im msurian

assalamualaikum w.b.t...


yeahh..macam biasa..terlampau lama x hapdate blog..ahah
biasala tu kan..duk kat rumah sebab terlampau free (kononnya la) so x terhapdate..
bila dah sambung study balik mula la ngengade nak hapdate..:p

its already about a month since i check in as msurians..
a month lebih2 ckit laa..eheh
register haritu on 4th August 2014..




yanie stay kat prima U1..anyone stay situ jugak x..
prima U1 kne lintas jalan..
tp so far oke la..as long as selesa bila balik rumah..:)
lagipun jalan kat situ selalu jem..
so utk those yg need to lintas jln should be no probs..hee



okeh..tu je gambar yg rajin nk di google..
yang lain agk kurang rajin..:p
konon letak pics swimming pool..
tapi yanie xpenah pun lagi mandi swimming pool situ..
hahah

so far life kat msu oke la..
memula tu rasa nak nangis jugak sebab tempat baru..
biasa la tu kan..

last week ade oath taking ceremony..
bahasa mudahnya, macam bacaan ikrar la..
kalau x join oath taking, xdapat grad..
means oath taking ni boleh buat bebila masa je..
asalkan sebelum grad ^_^



haa..tu pic masa oath taking..
xramai sangat pun yang join kali ni..
dalam 2582 orang je xsilap..
n student paling sikit okos dari fakulti yanie..IMS
hahah..:p

tu je kot untuk entry kali ni..
xtau nak citer pasal ape sangat sebab yanie pun baru lagi kat sini..^_^
nanti ade idea yanie post lagi ey..

btw if ade student msu yang bace entry ni,
nanti kalau2 terserempak ke,tegur2 la ey..hehe


xoxo,
yanie

17 comments:

Mentadak Ijo said...

nanti kalo jumpa saya akan tegur awak ya .........

yanie said...

okeii ^_^
tp klu 1st tego tu mcm tekejut or xprasan tu sori ey..eheh :p

Mysara Ab Rahman said...

Gud luk study! Dlu pnah dpt MSU tp last2 msuk UITM. Hee

yanie said...

mysara : tenkyuuu ^_^ hee..dulu yanie penah dpt uitm tp msk private jgk last2..eheh

Engku Muzahadin said...

Singgah dan Follow blog ini, datang dari #KelabBloggerBenAshaari Salam kenal... http://engkumuzahadin.blogspot.com/

ros_reeza said...

Salam kenal dri Ros :)

nur as said...

mcm best je...

yanie said...

muzahidin : haiii ^_^ salam kenal :)

ros : salam kenal ^_^

nur : setakat ni oke la..best..^_^

Nur Farahuda said...

Assalamualaikum, huda blogwalking dekat blog ni kejap ye.
By the way terima kasih sebab share link blog awak dengan huda dalam status yang huda post dekat kelab blogger ben ashaari.
Jom singgah ke blog mereka yang lain juga =D
http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/08/blog-walking-di-blog-mereka.html

ubai ismail said...

kwn ubai pun ada kat MSU gak ^^

All the best !! ^^

singgah dan follow sini ..

yanie said...

huda : tenkyuu sudi dtg tgk blog nii ^_^ salam kenalll..insyaAllah will bw back ^^

ubai : tenkyuu ^_^ wahh..yeke..dia dh lama ke kt sini..ambk kos ape :)

aswa leyla said...

dah pilih awak u liebster award . bleh cek di link http://isolabellaz.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html . tahniah :)

Unknown said...

wah...best ada swimming pool. rajin x swim?hehe

http://anakperak.com

gnor gnur said...

salam tuan tanah..
tahniah anda ada blog yg menarik..

jemput blogworking

www.yatiadam.com

dilakhir said...

wah.. study lelok naa.. semoga berjaya di sana :)

zahidah nur said...

Salam kenal.
Jalan-jalan blogwalking dan done follow.

Btw good luck dalam apa jua bidang yang diceburi. =)

محمد شفريزل عزمي said...

Pergh... grand giler college awak. Akademi Laut Malaysia tempat saya belajar dulu pun tak grand macam ni.

Terbaik lah awak~

Anyway, my dear... LIEBSTER AWARDS! Check link ni dan enjoy~

http://serbaalah.blogspot.com/2014/09/boom-liebster-awards.html