review on9 shop : SF Stylez

assalamualaikum w.b.t...



haa.. rajin je hapdate blog kan..tengah cutiii..:p
atceli nak share benda best! sure best! kot

selalunya awak2 shopping on9 katne?
for those yang selalu shopping on9 laa..
yang selalu shopping direct len citer lak..hee

yanie suka shopping kat SF STYLEZ ni..
sebab? sebab best laa..^_^
dorang punya price affordable..or boleh dikatakan murah..
plus kualiti pon best! siyes! 




lepas order dorang akan always update kat kita..
through emel n fon..
selalunya akan ambik masa lebih kurang seminggu camtu untuk kita dapat barang kita tu..
lama? xdela lama mana pon atceli..
pejam celik pejam celik dah seminggu..
think positif! ^_^

kenapa lama?
sebab items tu dorang order dari lua,
then bila barang tu dah sampai kat tempat dorang baru dorang shipping kat kita :)
that's y lambat ckit..
postage through poslaju or abx express..
boleh pilih..kalau nak murah ckit ambik abx express :)

though tunggu seminggu pun,berbaloi2..
sebab barang dorang high quality..
puas ati bila dapat..
saiz pun memang xde terlebih besar or kecik..
measurement ade kat details produk tu..:)

baru ni yanie order 3 helai baju..
after 3 hari yanie follow up..tanya pasal barang tu..
then dorang reply cakap barang otw sampai kat store dorang..
then lepas 5/6 hari camtu dorang anta mesej ckp yg barang dah dihantar through poslaju..
esoknya sampai kat umah..

dengan penuh ketidaksabaran bukak parcel tu..
siyes puas ati! hee *etlis myself satisfied :D*
sama macam dalam gamba..
saiz pun betul! hee
*penah sekali beli from other on9 shop,saiz beza dari yang dorg bagitau..-.-'

so,memang direkemenkan la on9 shop ni..
ramai yang dah tau kot..
yanie je lambat..heheh
baru rasa nak review..hee

kalau rasa nak usha2 boleh pegi cni..:)

FB - SF STYLEZ
 webpage - SF STYLEZ


xoxo,
yanie

4 comments:

edzerin said...

Salam! Nak tanya, awak ada beli baju long sleeved tshirt tak? Lengan dia ok
tak?

yanie said...

wsalam..:)
yup..sy beli semua yg long sleeves..oke je..best..n x trlmpau labuh :)

edzerin said...

Ohh ok lah camtu, banyak baju best kat situ hehe thank you!

n huda said...

salam. sy prnh survey sf stylez punya page. memang tiptop.memang barang2 cantik2 dan harga memang cun.murah. cuma sy nak tanya.store dia kt dlm ke luar negara? dia ni under produk islam tak?