review arche pearl cream

assalamualaikum w.b.t...


rasanya dah lama sesangat dah x hapdate blog nih..
dah bersawang berhabuk berhantu dah..haha
sebab haritu ingat nak hapdate but since diri ini masih lagi bergelar student,
so x ter hapdate..ngee
maka banyakla pending entry yang menanti untuk dipostkan..

sebab dah lama x menaip jugakla, rasa janggal nak menaip balik..
dah macam bebudak baru nak belajar tatih lak..mihmih
redha je la ek kalau ade salah silap..hee

back to d topic, hari ni nak review krim arche..
haa..tau x? tau x?
mesti ramai yang dah tau krim ni kann..
yanie je yang lambat bab2 ni..hee





haa..tu la qhupenyer arche cream ni..
krim ni atceli untuk acne/pimples
kalau ade sejibik dua yang tetiba pop out, cecepat sapu insyaAllah oke..

testimoni? dari yanie sendiri..
citernya, masa memula nak try krim ni, takut.. sebab kulit sensitif..sangat!
tapi ada sekali tu tetiba pulak cik acne ni naik..
kiut miut je seketol kat pipi..
pipi uh....-.-"

pastu yanie tawakkal jelaa..
sapu tebal2 kat cik acne tu..
then lepas 3hours, sebab nak solat,
yanie lap2 je pakai kapas muka..
tengok2, ehhhh...
dah xde! tinggal merah je kat situ..
terus g basuh muka..
after sejam dah hilang merah2 tuu..weee~~

tapi maybe depends on skin jugak la kan..
lain orang lain results..
tak cuba xtau kann..

tu je la kot yang yanie nak share kat entry ni..hee
as the beginning of 2014..huhu
kalau nak beli,cari je kat instagram..senang + murah.. selalunya around RM20 - RM25 je yang besar..:)

* btw, maybe lepas ni banyak la kot entry..sebab dah abis study!! hee
* tengah plan nak further study..still thinking..
* tengah usha2 biasiswa jugak..any suggestion?

xoxo,
yanie

No comments: