tips bibir sihat :)

assalamualaikum w.b.t...


haa..sape xmo bibir cun melecun mcm preity zinta kan..^_^
atceli tips ni yanie buat sendiri..
mesti sume orang pun selalu je buat kan..
tapi xpelaa..nak share jugak..eheh

nak bagi bibir segar n xkering n sentiasa merah senang je..
masa/after mandi (kalau rajin tetiap kali mandi), lap bibir ngan towel kecik..
towel muka pun boleh..lap sampai kua segala jenis kulit kering kat bibir tu..
*basahkan sikit towel tu xbagi bibir terlampau kering n luka

then bila dah puas ati,sapu lipbalm kat bibir..xkisahla lipbalm ape pun..:)
yanie guna silkygirl punya lipbalm..
tapi,jangan guna lipbalm yang function dia nak bagi kaler je..guna yang nak bagi bibir healthy jgk..
 masa nak tido pun taruk lipbalm jugak..kalau malas,lap2 ngan towel basah pun boleh..:)

buat as rutin..nanti akan nampak kesan dia..
lepas first time buat pun dah nampak dah atceli..
xpedih pun..xrasa pape..^_^

haa..ni pic bibir sihat..^_^



setakat tu je untuk entry ni..
hope membantu..^_^

*entry bidan terjun sebab xtau nk update ape..:p


xoxo,
yanie

No comments: