open house 16 syawal

assalamualaikum w.b.t...


eh,terlebih rajin plak nak update2 blog sume ni..hehe
saja nak story2 before kembali bizi lepas ni..
esok dah isnin makanya harus siap2 untuk g kelas n membizikan diri..ngee

back to d title..eheh
sebelum balik penang aitu ade buat open house sikit..
sikit jelaa..dari pukul 11pagi sampaai 12 tengah malam..fuhh
penat..tapi best!
umi ngan angah saja je plan nak buat open house tu sehari before yanie balik penang..hehe
dorang nak suruh yanie teringat kampung la tu bila dah kat penang..:p

selebihnya,jum2 tengok gambar! ^_^
bebel banyak lak dak kecik nih..


tu gambar ruang tamu 1 yang sempat snap..lain2 xsempat sebab lepas tu blackout..-.-
meja,kusi,harusla alih duk tepi kan..n satu karpet tu kne tuka ngan tikar sebab takut air tumpah t..jenuh nak basuh..eheh



ni antara kek yang menjadi juadah..:p
kek keladi + kek coklat moist..yummy!
pic belah kiri tu snap masa lepas siap buat tengah malam tu..
brutal sangat!buat dalam keadaan blackout gitu! hehe
kek span,kek aising,kek gula hangus,cheesecake sume xsmpat snap dah selamat masuk perut orang..ngee



yang tu tetamu 1st kitorang..kengkawan angah!hehe
n me? muka baru bangun tido!haha..tengah mamun ag..:p



orang makin ramai n ramai..at last xmenang tangan! ^_^
memula sedara belah abah,pastu belah umi,pastu kengkawan angah dari hospital tempat angah praktikal dulu,pastu kawan yanie..best3! :D



tu kengkawan yanie..^_^
yang ni je sempat datang..lain2 ade hal..sobbsobbs
n sesi brgambar dengan abah yanie haruslah include jugakk! heheh
dorang kan ex students abah..:)



menjadi babysitter tu jugak perlu ye anak2..haha
layan bebudak ni memang buatkan kita yang dah pakai cun2 jadi serabai..
xpelaa..kanak2 punya pasal..heheh



dann akhirnyaa..pukul 7 petang barulah kitorang ade masa nak makan..hewhew
sementara tunggu maghrib + teman makcik2 yang datang bukak puasa tu,sempatlaa nak makan sikit..
kesian perut nih..eheh

*pic tu disnap oleh my angah..babtu pic dia xde sangat..hehe
**tengah malam atceli ade sambungan lagi..tapi pic xbrape banyak snap,yanie malas nak upload :p

setakat tu je kot entry kali ni..:)
macehh sudi baca..^_^

xoxo,
yanie

No comments: