my twins

assalamualaikum w.b.t...


tengah2 xmo tido plus tunggu nak sahur terus plus tengok muvi plus borim tengok notes ni,rasa macam nak post entry je..eheh :p
tapi otak xmo proses idea nak bagi tulis best2..idea ade cuma mood untuk tulis bagi interesting ckit tu xde..
so,kne k.i.v dulu entry yang rasa2 macam xmenarik tu..simpan kemas2 dalam draf dulu..hehe

twins? yanie ade twins eh..yanie pon xpenah tau..ahah
xdelaa..twins tu bestfren yanie..^_^
nama dia anisasyifa..tapi yanie panggil cipa je..orang lain xpanggil centu..kena ketok ngan dia t..eheh

kenapa twins? sebab kitorang banyak similarities..^_^
salah satunya,tinggi kitorang lebih kurang je..
tapi dia tinggi sikit la dari yanie..hehe..
yanie 141cm..dia 147cm..
kira kalau orang tanya sape adik sape kakak dia la jadi kakak..ngee :p


muka xsempat ready -.-'

selalu kalau yanie demam dia mesti demam..
kalau tengah lapar,merayap gi bilik dia,laju je dia cakap lapar..hehe
kalau nak buat pape pun mesti together..^_^

tapi selalunya bab2 mood lain pulak..
dia badmood yanie oke..yanie badmood dia oke..
kira vice versa la..hehe..
kalau dua2 badmood kang susah pulak..hehe

yang kitorang x satu kepala,
dia suka katak,yanie suka hello kitty..
yang tu memang selalu gado sebab nak menangkan masing2..:p
tapi gado2 manja jelaa..
xdela sampai tarik2 rambut sume tu..eheh

yang bestnya kalau tiap kali kua jenjalan kat mall ke,orang yang bagi flyer tu xlayan sebab ingat budak skolah..orang x expect umo 20..hehe
so,dorang xiklan pape la..senang! ^_^

yang x bestnya masa pegi makan mana2..kekadang sebab orang ingat kitorang tengah tunggu parents ke,akak or abang yang amik order tu buat xlayan je..-.-
penah sekali kitorang pegi pizza hut,lepas makan sume nak bayar tu tunggu punya la lama kat kaunter cashier tapi xde sorang pun datang..jenuh tunggu sampai last2 ade abang tu datang n tanya "ye dik,nak ape"..bila cakap nak bayar boleh pulak dia tanya mana parents..huh..sabo jelaa..:p

tapi sekarang kembar yanie kat perlis..praktikal kat sana..
puasa + beraya dalam hospital la dia..eheh..
nasib baik yanie cuti..kalau x sah2 borim duk sorang kat umah (hostel) tu..
t yanie abis cuti dia abis praktikal..^_^
best3! hehe

hurmm..tapi nanti nak kena separate dah ngan dia..
tinggal lagi bape bulan je..huhu
nanti yanie habis bulan disember this year..dia habis dalam februari next year..T^T
 xtau bila pulak boleh jumpa t..

dia kedah..yanie kelantan..kalau dapat jumpa pun maybe masa raya ke,cuti ke..
insyaAllah..^_^



xoxo,
yanie

No comments: