half sembreak

assalamualaikum w.b.t...


fuhh..lama giler x update blog..rasa bersalah pon ade...T^T
x update bukan sebab xmau..tapi sebab line tenet buat hal plus blog ni xmo approve pic..
kiter dah la nak letak pic lam entry ni..eheh :p

hurmm..cuti dah abis lebih kurang sebulan dah..waaa..T^T
xbest betol! orang nk cuti lama2 lagiii..wuwuwu
just tinggal lebih kurang sebulan lebih je lagi..uhuh..
dah la result dah kua..tapi belum tengok lagi..
tunggu balik sana baru nak tengok..heheh :p
kengkawan lain dah ade yang dah tengok..
alhamdulillah..dorang punye result gempak2..above 3.88 sume..
yang tau setakat ni baru sorang 4flat..huhu..(congrats muna!^_^)

yanie punye?haha..xtau lagii..:p
sekarang ni cuti dulu..plus study ckit for next sem n all..
tolong doakan ek sume..mintak2 result oke..aamiin..:)

cuti ni xde buat ape sangat pon..yang paling ketara makan banyak..haha
yang tu memang xleh nak avoid la kan..
bab2 makan ni memang jaguh bila sampai time holiday..ekeke
isipadu pipi pun makin bertambah dah..ayokk..:p
tinggi xtambah2 =.='

lagi,last week pegi skolah lama dengan affif..
saja je nak jumpa cikgu2 plus affif nak ambik sijil SPM dia..
tudiaa..dah 3tahun lepas baru ambik..:p
 kebetulan hari tu ade Hari Koperasi kat skolah..memang sah2 ramai adik2 la kan..
malu gak nak jalan tetengah medan tu..eheh..
lama la jugak duk kat skolah..rasa macam nak pegi lagi! hehe
haritu pegi yanie ngan affif je..mimi xleh join..last minit parents dia culik bawak pegi umah aunty dia..ngee :p
nanti next time ajak ramai2 lagi..baru syok! ^_^

atceli ni tengah nak makan lagi..heheh..plus nak belek2 notes kejap..
sementara tunggu running man siap donlot..ngee
so,setakat tu je la kot untuk entry ni..xde pape pun senanya..:p
nanti esok yanie try cari idea buat entry baru ek! ^_^

eh,lupe lak..yanie menang untuk bloglist kat blog Amercorner! ^_^
yang dari segmen follow mollow dan menang tu..thanx! hehe..

 nah gamba seketol! :p


yang tudung ijau masa ari 1st kat umah..pegi anta angah nak balik kajang buat shortsem..masa tu pipi elok ag slim..:p
pic tudung pink tu masa nak pegi skolah aitu..jelas isipadu pipi yang mengembang secara xterkawal disitu..==' means sekarang makin bertambah isipadunya..-.-
pic makanan wajib la ade kann..itu kemestian untuk buatkan orang lain jeles! hahah :p

thanx sudi baca! muah2 flying kiss ^_^

xoxo,
yanie

4 comments:

syuk shusuke said...

syuk doakan nurul dapat 4 flat :D aminn. hehe

yanie said...

aamiin..hehe..tenkyu2! ^_^ syuk jgk..moga dimurahkn rezeki..^_^

dear xila said...

blajaq leklok okeee

yanie said...

insyaAllah..doakan jgk ey! ^_^