bila adik lagi tinggi dari akak

assalamualaikum w.b.t...


tadi gi skolah adik yanie yang form 1 tu..kat SMSTMFP..
pegi sebab ade KOT + dak tecit tu rindu akak dia..ekeke :p *keperasanan disitu -..-
sampai2 kat sana parents just ade brape orang je..
tapi buat dek je..jalan terus je..eheh
bertolak dari rumah dalam kul 7.30pagi..sampai about kul 8..

lebih kurang kul 9 pagi baru dorang stat acara..
memula macam biasa la perbarisan,cheers,kawad sume..
lepas tu baru acara padang..

kebetulan tadi ade alumni SMSTMFP pegi jugak..tu yang makin ramai tu..meriah2..>_<
yanie bukan alumni situ..eheh..:p
pegi as tetamu jelaa..tapi ade certain2 alumni dorang yang yanie kenal..sebab sebaya..plus yanie penah pegi skolah tu masa form 5 dulu under program perkongsian pintar student bitara..
so adela sorang dua yang kenal..tapi dorang xkenal pon yanie..hahah

lama tunggu adik yanie sampai sempat jumpa Michelle n volunteer2 st john yang lain..
ingat nak pegi join dorang volunteer jugak tadi..kak haneez pun ajak..
tapi macam segan la pulak..tetiba nak jegul kat situ kan..ngee :p

at last lebih kurang pukul 11.30 baru la nampak batang idung adik yanie..
bagi kek,biskut,makanan2 common untuk student asrama ( ;p) n buku2 yang dia tertinggal sume,then yanie ngan umi pun balik..

eh,tapi xbalik terus pun atceli..masuk jenguk sedara kat HRPZ kejap..
dia eksiden dah lebih kurang 2minggu lebih dah dalam wad..
sambil2 borak tu sempat gak jenguk2 kot ade doc2 ensem..haha..xde keje betollll..
tapi xde..ramai doc pompuan je..:p
lepas kul 1 baru la balik..pegi ambik adik yang num 4 (yang tadi num 5 - bongsu) kat skolah..


see..ni la adik bongsu yanie..tu baru form 1 dah tinggi dari kakak dia dah..masuk form2 yang seterusnya maknanya akak dia tenggelam la nanti..
dengan adik yang num 4 tu yanie takat bawah ketiak dia je..-.-
boleh la slow2 sign kontrak jadi adik bongsu lepas ni..hahah :p

tu je la untuk ari ni..ngee..xtau nak story apa atceli..tu yang kua topik random tu..:p
thanx sudi baca! ^_^


xoxo,
yanie

1 comment:

syuk shusuke said...

pendek tu comel./ HAHA~