blog lama..blog baru..:p

assalamualaikum w.b.t...


memandangkan hari ni hari ahad,so yanie rasa macam nak hapdate blog pulak..eheh :p
*buat2 dementia yang esok ade test Microbiology -.-''
entry ni xde pape pun atceli..^_^
saja je nak hapdate lepas skit otak layan notes hepatitis untuk test esok :p
*immunology belom sentuh ag = ='


back to d story,tetiba yanie teringat pasal experience masa memula yanie berminat ngan dunia blogging ni..
masa tu tahun 2008..maknanya?? dah 6tahun berlalu !
waaa..daebakk..yanie pun xpenah kira sebenarnya bape tahun yanie berblogging..
hari ni baru ngengade nak kira..ngeee :p

hurmm..masa tu sebab awal2 lagi so eksaited la kan..upload pic pun satu2 setiap entry..eheh :p
tapi sume pic jelaa..xreti nak karang2 ayat sume lagi..hehe
masa tu pun blog design guna design biasa je..xreti nak decorate2 sendiri lagi..:p

n after few months and years bilangan blog makin banyak n banyak..
*yanie pun xtau kenapa -.-''
but at last tinggal dua je yang yanie publickan..
yang lain2 ade,tapi private..means yanie sorang jela tgk..:p

blog yang yanie paling sayang atceli yumikoyuki93.blogspot.com..or nama lama dia starheartyuki93.blogspot.com..
sebab apa? sebab blog tu dah banyak post dia..wuwuwu T^T
lagi satu sebab blog tu satu2nya blog yang penah ade ramai follower,total view,banyak entry sume..
blog tu jugak bagi sumbangan nuffnang kat yanie though xbanyak..
 pendek kata dalam banyak2 blog, blog tu yang paling 'hidup'..
that's y yanie sayang..huhu

kalau sayang kenapa buat blog ni - yumikoyuki199.blogspot.com ?
sebab,blog yang yanie sayang tu ade probs..yanie pun xsure kenapa..
tapi yang yanie perasan dia ade probs after tuka template design sume..
lepas tuka tu kalau view mesti banyak giler2 iklan yang kua..
at last yanie fedup n wujudkan blog baru ni..

though blog ni perlu naik slow2 balik,xpelaa..try renovate satu2..
yanie pun makin sibuk sekarang..maybe susah nak update..
but its oke..:) as long as ade jugak tempat meluah bila yanie ade masa..

plus pulak sekarang ni dah dekat nak final..
*yanie final 10/6/2013..yang kat 'My Status' tu silap tarikh
so,memang bertambah bz la kan..nak nanges je ase..huhu
after final nanti la kot insyaAllah yanie update balik blog..
tu pun kalau xsibuk..ngeee :p

btw,thanx sudi singgah sini for those yang singgah..^_^
tinggal link kat chatbox t yanie follow ek..:)

xoxo,
yanie

2 comments:

Cik Nas :) said...

wahh lama tu dari tahun 2008...good luck exam ^^

yanie yumikoyuki said...

hehe..thanx! ^_^