mengecewakan

assalamualaikum w.b.t..

kecewa betul bila tengok2 link blog,ade probs..
waa..rasa nak jerit je..dahla link blog yang tu memang yang yanie banyak post..
baru2 ni ade masuk some sort of GA by blogger hani n her friends..
and masa tu jugak baru realize yang blogs got problem..
jenuh yanie habiskan satu petang nak betulkan sume balik..
tapi at last x mnjadi jugak..:(
that's y la terpaksa jugak put d GA dalam blog ni..
memalukan je kalau orang lain bukak nak read entry..=='

xpelaa..pengajaran untuk selalu rajin update blog..
sape suruh tinggal blog smpai bersawang..
at last blog majok laa jawabnyer..
huhuu..

nak update new entry pun rasa malas je..
xde mood..esok kena regenerate mood..
huwaaa...cayokk2 azzianie!

sori for those yang bukak blog ni but xde pape..huhu
nanti yanie update bebanyak balik ey..:)
tq!

xoxo,
yanie

No comments: