masa cepat berlalu

assalamualaikum w.b.t...


memandangkan malam ni nothing to do,yanie decide nak conteng2 blog kejap..eheh
*konon la nothing to do :p *
so,hari ni jumaat kan..esok sabtu..:p
esok yanie nak kua jumpa kawan..kawan masa kat SMK Tumpat dulu..
wahhh!! xsabar rasanya..mesti banyak yang berubah! ^_^
almaklumla dah 3tahun tinggal alam skolah kan..tengah pikir2 lagi baju apa nak pakai esok ni..:p

hurmm..dalam serabut2 belek notes,pilih2 baju,tetiba terpikir pasal life yanie..
pejam celik pejam celik dah nak habis dah tempoh yanie study kat AUCMS ni..:')
berbaki lagi satu sem je lagi..a.k.a brape bulan je lagi..
after this xkonfom lagi further kat mana..
Allah je yang Maha Mengetahui..:')

though AUCMS bukanlah satu kampus mewah idaman anak dato' datin,
but AUCMS jugak satu uni yang berjaya lahirkan ramai doktor n pakar perubatan sebelum ni..:)
kalau orang tanya pun,atleast yanie bangga yanie jadi family AUCMS..:)
*insyaAllah after grad yanie update pasal AUCMS pulak :) *

belek2 balik album lama2,tertengok la pic masa yanie memula masuk sini sampaila few days ago..
wahh..nostalgia sangat kan! :p
sedar tak sedar yanie dah nak tinggal kampus ni..
dah sampai masa nak berpisah ngan housemate,roomate,classmate,lecturers sume..
kejapnyer! kejapnyer!
rasa macam baru semalam yanie masuk sini..
macam baru semalam habis orientasi..:)

but ofkos la at d same time xsaba nak grad kan..eheh
xsabar nak pakai topi kotak ade jambul..:p
xsaba nak pakai jubah kelawar..
xsaba nak pegang sijil gulung2..:')

xpe..kenangan kat sini yanie akan simpan sampai bila2..xkiralah yang pahit or manis..
yang pahit itu mematangkan,yang manis itu mendewasakan..:)
insyaAllah further nanti dapat jumpa kengkawan lain jugak..
Allah dah aturkan yang terbaik kan..:)

 sem 1


 sem 2


 sem 3


sem 4


sem 5



*waa..nanti nak kena pisah ngan kembar dh lepas ni..:'(


xoxo,
yanie

No comments: