kenapa yumikoyuki?

assalamualaikum w.b.t...

blog ni merupakan blog keempat yanie.. [daripada 12ketol blog]
tapi sume blog yanie private..
kecuali blog yang 2nd..
blog tu sebab dah ramai yang view n banyak info,yanie pun tak nak privatekan..

blog ni atceli yanie buat after blog yang lagi satu tu collapsed..
yanie sayang nak tinggal dunia blogging..
though xramai pun yang masuk baca entry kat sini..
at least blog boleh jadi sahabat setia kan..^_^

haa..lagi satu..
kenapa mesti 'yumikoyuki199.blogspot.com' ?
mesti ade yg ckp "eleyy..nak tiru blog fatin liyana lettew ade koyuki bagai"
ahah..xdenye la yanie nak tiru2 kak fatin punye blog..
tapi,nama tu hasil gabungan 3 spesis..haha *bole ek centu :p
'yumiko' tu nama bunny yanie yg umiabah bg masa b'day drjh 6 dulu..hehe (patung besaq gedabak)
 'yuki' tu pulak maknanya salji dalam bahasa jepun..disebabkan yanie minat kaler putih jugak,maka termasukla words tu kat situ..lagipun yuki macam cumil2 je kan..hahah
yang '199' tu pulak birthday yanie..19/09/93 :)
da tua ghupenyer dak yanie ni..*tunduk pala*

tu je la kot untuk intro..eheh..TERpanjang pulak..:p
insyaAllah yanie akan try update blog ni sekerap mungkin..
aamiin..^_^

xoxo,
yanie

No comments: