kenapa yumikoyuki?

assalamualaikum w.b.t...

blog ni merupakan blog keempat yanie.. [daripada 12ketol blog]
tapi sume blog yanie private..
kecuali blog yang 2nd..
blog tu sebab dah ramai yang view n banyak info,yanie pun tak nak privatekan..

blog ni atceli yanie buat after blog yang lagi satu tu collapsed..
yanie sayang nak tinggal dunia blogging..
though xramai pun yang masuk baca entry kat sini..
at least blog boleh jadi sahabat setia kan..^_^

haa..lagi satu..
kenapa mesti 'yumikoyuki199.blogspot.com' ?
mesti ade yg ckp "eleyy..nak tiru blog fatin liyana lettew ade koyuki bagai"
ahah..xdenye la yanie nak tiru2 kak fatin punye blog..
tapi,nama tu hasil gabungan 3 spesis..haha *bole ek centu :p
'yumiko' tu nama bunny yanie yg umiabah bg masa b'day drjh 6 dulu..hehe (patung besaq gedabak)
 'yuki' tu pulak maknanya salji dalam bahasa jepun..disebabkan yanie minat kaler putih jugak,maka termasukla words tu kat situ..lagipun yuki macam cumil2 je kan..hahah
yang '199' tu pulak birthday yanie..19/09/93 :)
da tua ghupenyer dak yanie ni..*tunduk pala*

tu je la kot untuk intro..eheh..TERpanjang pulak..:p
insyaAllah yanie akan try update blog ni sekerap mungkin..
aamiin..^_^

xoxo,
yanie

ceritera hari ini

assalamualaikum w.b.t...

da lama sangat da tinggal blog ni sepi tanpa entry..
hari ni nak post entry b4 g kelas..
kelas pukul 2..
General Medical Microbiology..
sem ni DocGelo jugak ajar..
dua subjek lagi tu..
General Medical Microbiology ngan Pathology..
oke r tu..
die ajar bez! n yang paling bez sebab beliao da laen ckit dari sem lepas..
frenly je! ^_^ (agak..>_<)

okeh.. entry ni sebenarnya buat tetiba je..
tadi bangun kul 8.20a.m..
kalut2 tengok jam,tengok jadual,tengok fon..
waa..kelas tadi sepatutnya kul 8 pagi!!!
means memang ingat redha je laa..nak buat cane..
nak siap2 g kelas, memang xkan sempat jugak la..
at last,redha je..
dah update status kat fb,
ade classmate komen c2..
tup2 die ckp kelas memang xde,cancel..
fuhhh...lega! ^_^
sedey gak r, xde seketol classmate len pun mesej ckp klas cancel..
xpelaa..chill2..^_^

then after mndi, after tau kls xde,
dah xtau nk buat ape dah..
esemen yang docgelo suh buat da ciap semalam..
then,godek2 internet jelaa..
nak study, tapi bukak je notes,tros jadi xsedar diri..
bantal ase bez semacam je time tu.. huhuu

pastu teringat yang ade event under budi penyayang kat taman perumahan depan..
siap2, pakai tudung, bedak sume, then mesej ecah..sebab ecah kate nak pegi skali..
2,3 kali mesej beliao xreply..
at last try kol..beliao suara layu je..heheh..>_<
tnye bru bangun tido ke,die kate x..yeler tuuu..eheh..=p
then tanye bout d event..die kte nak siap kejap..mse tu da kul 9 da..
tunggu punyer tnggu,kul 9.30 - 9.45 try kol + msj die..
eit?? tdo balik ke..=.=''
10.30 baru die mesej ckp bru ciap mandi..
yanie da ciap tukar uniform utk santai kat umah da..
to cut d story short,last2 dua2 x g event tu..
miss mesej tanye, yanie reply cakap tetiba ad urgent matter je..>_<'' haiss..

then ingat nak tido balik,sebab penat sangat ase..
semalam kpd semalam xtido langsung..then semalam tido lewat..
da macam orang mabuk t'lebih caffein da ase nih.. -.-'' (xminum nescafe pon)
tapi biler pikir balik,
esok xde kelas,rehat esok jelaa..
so,bersimpuh dengan penuh sopan depan lappy,
godek2 mane2 notes yang ase boleh godek..
belek2 soklan semalam kot2 ade yang nak kene tambah..
buat air milo,update belog..heheh =..=

kul 2 nanti da ade kelas da..
ecah duk kat library..
ingat nak pegi jugak lepas2 ni.. >_<

p/s - minggu ni mood nak study secara struggle n penuh iltizam xde ag..sebab rndu umah..homesick! ni la jadinyer kalu cuti sebulan..>_<''


xoxo,
yanie